Kiespijn?

Kiespijn

Pijnklacht tijdens het weekend?
De praktijk sluit voor het weekend vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur, heeft u tijdens onze afwezigheid een dringende pijn- of spoedklacht, dan kunt u terecht bij een waarnemende tandarts in de regio. Op 17 en 18 november kunt u terecht bij tandarts Hulskorte te Sprang-Capelle, bereikbaar via 0416-280960. Vanaf maandag 19 november zijn wij weer telefonisch bereikbaar vanaf 08.00 uur.

Pijnklachten door de weeks?
Heeft u een pijnklacht? Wacht dan niet tot de volgende gebitscontrole, maar neem dan contact met ons op, zodat wij een diagnose kunnen stellen. De oorzaak van de pijn verdwijnt bovendien bijna nooit vanzelf. Behandeling van uw klacht is vaak eenvoudiger, indien u in een vroeg stadium een afspraak maakt.

Niemand stelt zich aan
Voor het stellen van de diagnose is het belangrijk te weten welk soort pijn u ervaart. Is de pijn kloppend, zeurend of stekend? Wordt de pijn minder of sterker bij warmte, of juist bij koude? Hebt u koorts of andere bijkomende klachten? Hebt u pijn als u dichtbijt?

Het antwoord op deze vragen helpt ons, samen met andere onderzoeksmethoden, snel de oorzaak te vinden van uw pijn. U bent geen aansteller! Praat met ons, zo kunnen wij uw klacht sneller verhelpen.