Kiespijn?

Kiespijn

Pijnklacht tijdens het weekend?
In het weekend van 25, 26 en 27 mei zijn wij de waarnemende tandarts. Voor tandheelkundige spoedgevallen zoals een ernstig ongeval of hevige nabloeding belt u met het noodnummer:
06-13 95 71 82. De tandarts zal dan een inschatting maken of het medisch noodzakelijk is om direct een behandeling te starten in onze praktijk. Bent u niet bij ons ingeschreven dan zullen wij u vragen direct af te rekenen, er is een pinautomaat aanwezig in onze praktijk. Neemt u ook uw legitimatie mee.

Pijnklachten door de weeks?
Heeft u een pijnklacht? Wacht dan niet tot de volgende gebitscontrole, maar neem dan contact met ons op, zodat wij een diagnose kunnen stellen. De oorzaak van de pijn verdwijnt bovendien bijna nooit vanzelf. Behandeling van uw klacht is vaak eenvoudiger, indien u in een vroeg stadium een afspraak maakt.

Niemand stelt zich aan
Voor het stellen van de diagnose is het belangrijk te weten welk soort pijn u ervaart. Is de pijn kloppend, zeurend of stekend? Wordt de pijn minder of sterker bij warmte, of juist bij koude? Hebt u koorts of andere bijkomende klachten? Hebt u pijn als u dichtbijt?

Het antwoord op deze vragen helpt ons, samen met andere onderzoeksmethoden, snel de oorzaak te vinden van uw pijn. U bent geen aansteller! Praat met ons, zo kunnen wij uw klacht sneller verhelpen.