Kiespijn?

Kiespijn

Pijnklachten tijdens het weekend?
Vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur start de regionale weekendwaarneming. In het weekend van 19 en 20 augustus kunt u met spoedklachten terecht bij tandarts Hulskorte in Sprang-Capelle, bereikbaar via 0416-280960. Vanaf maandagochtend 08.00 uur zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Pijnklachten doordeweeks?
Heeft u een pijnklacht? Wacht dan niet tot de volgende gebitscontrole, maar neem dan contact met ons op, zodat wij een diagnose kunnen stellen. De oorzaak van de pijn verdwijnt bovendien bijna nooit vanzelf. Behandeling van uw klacht is vaak eenvoudiger, indien u in een vroeg stadium een afspraak maakt.

Niemand stelt zich aan
Voor het stellen van de diagnose is het belangrijk te weten welk soort pijn u ervaart. Is de pijn kloppend, zeurend of stekend? Wordt de pijn minder of sterker bij warmte, of juist bij koude? Hebt u koorts of andere bijkomende klachten? Hebt u pijn als u dichtbijt?

Het antwoord op deze vragen helpt ons, samen met andere onderzoeksmethoden, snel de oorzaak te vinden van uw pijn. U bent geen aansteller! Praat met ons, zo kunnen wij uw klacht sneller verhelpen.