Als u zich aanmeldt via de website, wordt er binnen enkele dagen contact met u opgenomen. Is er capaciteit bij ons in de praktijk, dan zullen wij uw inschrijving direct starten en een afspraak voor u maken voor een intake consult. Mocht er nog even geen plek zijn dan bewaren wij u gegevens graag totdat er weer een plek vrij komt. Zo kunnen we altijd kwaliteit en aandacht geven aan de mensen in onze praktijk.

Het intake consult

Tijdens uw eerste bezoek zult u worden ontvangen door de receptioniste. Neemt u bij uw eerste bezoek uw verzekeringspasje mee of anders uw identiteitsbewijs. U zult daarna de tandarts en het team van Mondcentrum Drunen persoonlijk ontmoeten.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Uw gezondheid (medische anamneselijst). Wij zullen een aantal vragen met u doornemen zodat wij een goed beeld kunnen vormen van uw algehele gezondheid. Hierdoor kunnen wij eventuele gezondheidsrisico’s van bepaalde behandelingen inschatten.

Wij maken een digitale röntgenfoto Hiermee kunnen we eventuele verborgen gebreken opsporen. Indien nodig maken we aanvullende foto’s.

De tandarts onderzoekt uw mond en bespreekt met u uw mondgezondheid en uw wensen. De preventie assistent of de tandarts zal bij u eventueel al de gebitsreiniging uitvoeren. U hoeft hiervoor dan niet speciaal terug te komen.

Indien van toepassing zullen we aan de hand van deze gegevens een passend behandelplan opstellen met u. Er zal dan een vervolgafspraak gemaakt worden. Indien gewenst ontvangt u van ons een begroting van de kosten.

“Uw eerste bezoek zal absoluut pijnvrij zijn”

Annulering van uw afspraak

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn voor uw afspraak, dan verzoeken wij u uw afspraak tot 48 uur voor de afgesproken tijd telefonisch te annuleren of te verzetten. Mocht u dit niet doen, dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

Ga terug naar het formulier