Vacature Preventieassistent (M/V) - Mondcentrum Drunen

26 september 2011
Category:
Vacature
Comments:  Reacties uitgeschakeld voor Vacature Preventieassistent (M/V)

Preventieassistent
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je samenwerkt met de tandarts en ook zelfstandig behandelingen uitvoert?

Bij Mondcentrum Drunen kun je vanaf 1 september aan de slag als preventieassistent. Je belangrijkste taken zijn de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenbehandelingen. Werkzaamheden op het gebied van preventie en mondhygiëne voer je zelfstandig uit.

Naast relevante scholing heb je als preventieassistent ervaring met four-handed dentistry. Jij vindt secuur werken vanzelfsprekend. Je positieve, empathische en klantgerichte houding kenmerken jou. Je bent flexibel en kunt goed onder druk werken. Je beschikt over een representatief voorkomen en houdt van eigen verantwoordelijkheid.

Mondcentrum Drunen levert hoogwaardige mondzorg aan patiënten uit Drunen en omgeving. We zijn volop in ontwikkeling en willen in de nabije toekomst starten met de bouw van een nieuw pand in Drunen. Je zult deel uit gaan maken van positief, enthousiast en groeiend team dat momenteel bestaat uit twee tandartsen, een baliemedewerker en drie preventieassistentes.

Het betreft een parttime aanstelling, uren nader te bepalen. Je salaris is marktconform. Is dit jouw ideale baan? Stuur dan je CV, foto en motivatiebrief aan Bianca van Vogelpoel via info@mondcentrumdrunen.nl

Comments are closed.