Team Mondcentrum Drunen

Tandarts: 

Rick den Heijer

Tandarts Rick den Heijer (MSc.) is in 2007 afgestudeerd aan het ACTA Amsterdam. Afstudeerrichting parodontologie en implantologie. In de jaren daarna  heeft hij veel ervaring opgedaan als tandarts in meerdere praktijken in Amsterdam, Utrecht en Blijswijk.

Na zijn afstuderen is hij actief gebleven op het gebied van nascholing. Hij heeft vele cursussen gevolgd in zowel binnen- en buitenland op het gebied van esthetische tandheelkunde, angst tandheelkunde, kindertandheelkunde kaakgewrichts tandheelkunde, kunstgebitten, wortelkanaalbehandelingen, kronen, facings, tanden bleken en totale gebitsrenovaties.

Naast algemene tandheelkunde heeft hij ook meerdere specialistische opleidingen afgerond op het gebied van praktijkorganisatie en -management en leiderschap. (Catan en Practice Development Institute).

Ook is hij auteur van het timemanagementboek GRIP.

Begin 2011 heeft hij de praktijk aan de Londenring 1 overgenomen van tandarts Timp in Drunen. Tandarts Den Heijer is aangesloten bij de beroepsorganisatie NMT en het kwaliteitsregister KRT.

Preventie assistentes:

De assistentes bij Mondcentrum Drunen zijn speciaal opgeleid tot preventie assistentes. Dit houdt in dat ze extra verantwoordelijkheden hebben, zoals het uitvoeren van gebitsreiniging, het beoordelen van uw tandvlees en het bijsturen hiervan, het maken van röntgen foto’s en het sealen van kiezen. Hierdoor is er meer tijd en aandacht voor u, zodat we u kunnen helpen om een prachtig en gezond gebit voor de rest van uw leven te behouden.