Hier uw voordelen op een rij

1. Persoonlijke aandacht
Wij gaan graag een relatie met u aan voor de lange termijn. Om u een zo prettig mogelijke ervaring te bieden, blijven we altijd investeren in persoonlijke aandacht. We behandelen geen monden, maar mensen!

2. Vertrouwelijke sfeer
We behandelen u zoals u behandeld wilt worden: in een prettige vertrouwelijke sfeer. U weet altijd met wie u te maken heeft, en wij kennen onze cliënten.

3. Pijnvrije behandelingen
U hoeft geen pijn meer te hebben bij uw tandarts. Bij Mondcentrum Drunen wordt u geheel pijnvrij behandeld. Bovendien is door onze nieuwe apparatuur zelfs het verwijderen van tandsteen een stuk aangenamer.

4. Begrip voor uw angst
Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Wij snappen het en zullen er rekening mee houden. Ons doel is om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Laat het ons wel weten wanneer u angstig bent.

5. Continue nascholing
We investeren continu in bij- en nascholing, zodat we u kunnen behandelen met de nieuwste technieken.

6. De hoogste hygiënenormen
We hanteren de hoogste hygiëne richtlijnen, zodat u en uw gezinsleden in een veilige omgeving behandeld kunnen worden. Zo is al ons materiaal dat we bij u gebruiken helemaal schoon en volgens een speciaal medisch sterilisatie proces gereinigd.

7. Makkelijk te bereiken per OV, fiets en auto
Mondcentrum Drunen bevindt zich midden in een woonwijk, met gratis en genoeg parkeerruimte.

8. Moderne tandheelkunde
U wordt behandeld volgens de nieuwste technieken met moderne apparatuur.

9. Vriendelijk personeel
Tandheelkunde is iets prachtigs! We kunnen er de kwaliteit van uw leven mee verbeteren. Doordat we iedere dag veel plezier hebben in ons vak, ontstaat er een sfeer die veel mensen als zeer positief ervaren.

10. Wij hebben onze partners met zorg uitgekozen en kiezen voor kwaliteit
We werken al jaren samen met erkende specialisten, zodat uw zorg voorspelbaar en kwalitatief zeer hoogwaardig is.

11. U kunt altijd terecht bij spoed
Wij hebben een tandheelkundige spoeddienst georganiseerd. Hierdoor kunt u bij spoedeisende klachten zelfs buiten werktijden terecht bij een tandarts in de buurt.