skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Orthodontist Den Bosch

Waarom zou je beginnen aan een beugel? Wat is voor het merendeel van de patiënten van orthodontist Den Bosch de reden voor een behandeltraject? Het aantal beugels neemt zo toe doordat we veel langer met ons gebit doen dan vroeger. Kunstgebitten verdwijnen langzaam maar zeker uit ons bestaan. Een recht gebit is veel beter schoon te houden en het kauwvermogen neemt toe. Bij rechtgezette tanden en kiezen bestaat er daarnaast minder kans dat de wortels elkaar beschadigen. Tot slot is de toenemende populariteit van de beugel ook een kwestie van mode en geld: de welvaart neemt toe en we stellen meer eisen aan ons uiterlijk. Laat je bij ortho Den Bosch uitgebreid informeren over de mogelijkheden!

Allerlei soorten beugels bij ortho Den Bosch

Misschien ken je ‘m zelf nog: de opvallende buitenboordbeugel? De beugel die je écht liever niet wilde…Tegenwoordig komen deze beugels steeds minder vaak voor, ook bij orthodontist ’s-Hertogenbosch. Tegenwoordig worden er vaak schroefjes achter in de mond geplaatst waaraan een beugel wordt vastgezet. Het werkt even goed als de buitenboordbeugel. Inmiddels werken we bij ortho Den Bosch met allerlei soorten beugels. De meest voorkomende is de slotjesbeugel, die aan elke tand afzonderlijk wordt vastgelijmd. De beugel trekt de tanden elk apart van elkaar recht. Een heel fijn bijkomend voordeel voor de ouders én voor de orthodontist Den Bosch, is dat ze er zeker van kunnen zijn dat het kind de beugel altijd draagt, deze zit immers vast aan de tanden! Dat is toch wel erg handig, aangezien kinderen en hun ouders nogal eens een wat positiever beeld hebben van de tijd die de beugel daadwerkelijk wordt gedragen. Bij andere type beugels, zoals de blokbeugel en de plaatbeugel die elk gewenst moment in of uit de mond gehaald kunnen worden, komt dit namelijk nog wel eens een keer voor.

Informatie nodig over de Orthodontist in ’s-Hertogenbosch

Bij orthodontist ’s-Hertogenbosch behandelen we niet alleen pubers maar vanzelfsprekend ook volwassenen. Misschien blijf je je maar storen aan die ene tand die scheef staat en is het vroeger nooit van beugelen gekomen? Informeer dan zeker eens bij orthodontist Den Bosch naar de mogelijkheden. Geen zin in opmerkingen of een opvallende beugel? We bieden ook de variant van een onzichtbare beugel. Dit is een beugel voor kleine gebitsafwijkingen welke is gemaakt van doorzichtig materiaal. Als je meer  wil weten, neem dan contact op met ortho Den Bosch, we voorzien je graag van alle informatie!

Back To Top