skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Orthodontist Waalwijk

Inmiddels is een behandeling bij de orthodontist voor veel kinderen gewoon. Een beugel was een generatie geleden nog een zeldzaamheid, tegenwoordig blinken in de gemiddelde middelbare schoolklas de netjes rechtgezette tanden je tegemoet. Ook steeds meer volwassenen krijgen een beugel aangemeten. Voor veel jongeren is ‘beugelen’ iets waar ze niet naar uitkijken maar wel iets wat er gewoon bij hoort. Vaak ligt de motivatie om te beginnen aan een beugel op het esthetische vlak, maar een gebit dat recht staat, levert in de toekomst natuurlijk ook minder mondzorgproblemen op. In eerste instantie zal je vaste tandarts zorgen voor een doorverwijzing naar orthodontist Waalwijk.

Orthodontie in Waalwijk

Waarom zou je kiezen voor orthodontie Waalwijk? Voor de leerlingen van het d’Oultremont college in Drunen is dit natuurlijk zo klaar als een klontje: tussen de lessen door of na school stap je vanaf het schoolplein zo onze praktijk Ortho Waalwijk binnen. Hoe handig is dat?! Maar ook als de afstanden wat groter zijn, ben je van harte welkom in onze praktijk. We hebben diverse orthodontisten en assistenten in dienst. Als er eenmaal besloten is dat orthodontie voor het gebit noodzakelijk is, maken we een eerste afspraak voor je bij de balie van orthodontist Waalwijk. Tijdens de eerste afspraak moet je ‘happen’ zoals we dat noemen: er wordt een soort klei in een bitje gedaan waar je dan in moet bijten. Zo ontstaat er een afdruk van je tanden. Dit doen we zowel boven als onder. Daarnaast worden er foto’s genomen. Al deze informatie wordt daarna beoordeeld door orthodontie Waalwijk. Vervolgens bellen we je voor een eerste afspraak met de orthodontist.

Eerste afspraak bij Ortho Waalwijk

Tijdens de eerste afspraak bij ortho Waalwijk geeft de orthodontist een toelichting op zijn bevindingen. Deze conclusies vormen de basis voor het behandelplan. In dit plan vind je onder andere terug welke beugels we willen gaan plaatsen, de tijdsduur die de orthodontist Waalwijk inschat voor het gehele traject en een indicatie van de kosten. Informeer goed bij je zorgverzekering naar de vergoedingen, aangezien de totale duur bij beugelen kan oplopen naar 2 à 2 ½ jaar. Vind je het lastig om in te schatten wat het behandelplan voor jou qua kosten betekent? Vraag dan aan een van de assistenten van orthodontie Waalwijk om een toelichting. Zij geven je graag uitgebreid uitleg.

Back To Top