skip to Main Content

Els van den Hout

Baliemedewerker

Sinds mei 2018 ben ik het eerste aanspreekpunt bij Mondcentrum Drunen.
Ik beantwoord al je vragen aan de balie en plan de afspraken voor je in.
Als je belt, dan krijg je mij aan de lijn.

Waarom baliemedewerker

De balie vind ik heel leuk vanwege het directe contact met de mensen. Een praatje hier en daar, mensen helpen en gerust stellen, dat maakt mijn dag compleet. Ik krijg er energie van wanneer de planning goed loopt en iedereen weer tevreden naar huis toe gaat.

Achtergrond

Ik ben geboren in Zeeland maar getogen in Brabant. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Voordat ik hier terecht kwam ben ik een aantal jaren ambulant pedicure geweest. Via via ben ik terecht gekomen in de tandheelkunde. Ik heb elders ervaring opgedaan maar zit nu met veel plezier achter de balie bij Mondcentrum Drunen.

Het team

Wij hebben een erg leuk team! Er wordt hard gewerkt maar een grapje op z’n tijd kan zeker ook. Ik werk graag in dit team en ga met een lekker gevoel naar huis als we met z’n allen weer wat moois neer hebben gezet.

Thuis

Thuis is het lekker druk met 3 grote kinderen. Met het eten zit de tafel regelmatig helemaal vol. Hier kan ik erg van genieten. We houden van lekker koken en proberen dan ook graag verschillende recepten uit. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig, hardlopen en mountainbiken zijn daarbij mijn favoriet.

Back To Top