skip to Main Content

Eva Gennesen

Preventie assistente

Mijn naam is Eva Gennesen en ik werk sinds januari 2016 met veel plezier bij Mondcentrum Drunen.
Ik ben preventie/ ortho assistente en ik werk veel zelfstandig. Ik ondersteun de tandarts bij het hele beugeltraject. Dus van het eerste begin tot aan het bewonderen van je mooie rechte tanden. Ook voer ik gebitsreinigingen uit, sealen bij kinderen en geef ik een verdoving als dat nodig is.

Na de opleiding tandartsassistente heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan en met succes
afgerond. Ook heb ik in 2018 het diploma voor de opleiding preventie assistente behaald. Ik vind het leuk om met mensen te werken en het geeft een goed gevoel als mensen tevreden de deur weer uit gaan.

Waarom baliemedewerker

De balie vind ik heel leuk vanwege het directe contact met de mensen. Een praatje hier en daar, mensen helpen en gerust stellen, dat maakt mijn dag compleet. Ik krijg er energie van wanneer de planning goed loopt en iedereen weer tevreden naar huis toe gaat.

Achtergrond

Ik ben geboren in Zeeland maar getogen in Brabant. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Voordat ik hier terecht kwam ben ik een aantal jaren ambulant pedicure geweest. Via via ben ik terecht gekomen in de tandheelkunde. Ik heb elders ervaring opgedaan maar zit nu met veel plezier achter de balie bij Mondcentrum Drunen.

Het team

Wij hebben een erg leuk team! Er wordt hard gewerkt maar een grapje op z’n tijd kan zeker ook. Ik werk graag in dit team en ga met een lekker gevoel naar huis als we met z’n allen weer wat moois neer hebben gezet.

Thuis

Thuis is het lekker druk met 3 grote kinderen. Met het eten zit de tafel regelmatig helemaal vol. Hier kan ik erg van genieten. We houden van lekker koken en proberen dan ook graag verschillende recepten uit. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig, hardlopen en mountainbiken zijn daarbij mijn favoriet.

Back To Top