skip to Main Content

Marije Kaan

Tandarts

Sinds 2017 ben ik tandarts, gestudeerd aan Radboud Universiteit Nijmegen.
BIG registratie nummer 19923346102
Aangesloten bij beroepsorganisaties: KNMT, ANT, KRT

Waarom tandarts?

Ik heb een brede interesse en wilde daarom ook een veelzijdig beroep. Het beroep van tandarts sprak me aan omdat je aan de ene kant veel praktisch werkt maar er ook een groot sociaal aspect aan zit. Tijdens de middelbare school heb ik een dag bij mijn eigen tandarts meegekeken en daarna wist ik het zeker: ik word tandarts.

Mijn achtergrond

Oorspronkelijk kom ik van boven de rivieren, uit Culemborg. Na mijn studie in Nijmegen gevolgd te hebben, ben ik naar Den Bosch verhuisd. Ik heb het hier erg naar mijn zin!

Goede sfeer

Wat werken bij Mondcentrum Drunen zo leuk maakt, is de goede sfeer in het team. De kracht van het team zit hem ook in dat er veel aandacht is voor de patiënt en dat de kwaliteit van de behandelingen voorop staat. Ik kom daardoor zelden moe thuis van een werkdag; het werken in de praktijk geeft me energie!

Promotieonderzoek

Als tandarts vind ik het belangrijk om kwalitatief goede zorg te bieden aan patiënten.
Naast het werken in de praktijk ben ik part-time verbonden aan Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) als promovenda. Hier doe ik onderzoek naar de ontwikkeling van de bacteriesamenstelling van de mond bij kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. Hierbij kijk ik naar de invloed van deze bacteriën op de gezonde ontwikkeling van kinderen. Als je hier meer over wilt weten, vraag het vooral als we elkaar in de praktijk tegenkomen!

Thuis

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met klussen aan mijn huis in Den Bosch; mijn vriend Tim en ik hebben hier pas een klushuis gekocht en ja daar gaat de nodige tijd in zitten. Verder lenen de Drunense Duinen zich goed voor fietstochten en hardlopen!

Back To Top