skip to Main Content

Wendy Schouten

Baliemedewerker

Als je de praktijk binnen komt, verwelkom ik je met een vriendelijke glimlach en maak ik graag een gezellig praatje met je. Het plannen van je afspraken, telefonisch of aan de balie, mag je bij mij of bij mijn collega Els doen. Als baliemedewerkster bij Mondcentrum Drunen ben je de gastvrouw van de praktijk. Mensen verwelkomen en op hun gemak stellen, zorgen dat iedereen blij en tevreden de deur uitgaat. Dit is een baan, die mij op het lijf geschreven is en wat ik met heel veel plezier doe.

Waarom baliemedewerker?

Ik ben een echte sociale dame, het werken met en voor mensen vind ik dan ook heel fijn. Af en toe kan het ook best hectisch zijn aan de balie; telefoon, patiënten aan de balie, collega’s die mij nodig hebben, dat vind ik alleen maar heerlijk. De spin in het web-gevoel, daar houd ik van!

Achtergrond

Zelf ben ik al jaren patiënt in de praktijk en heb mij hier altijd heel erg prettig en op mijn gemak gevoelt. Via via hoorde ik dat er een baliemedewerkster gezocht werd. Met mijn achtergrond als planner, mijn sociale instelling plus mijn goede gevoel bij de praktijk, leek mij dit de ideale baan. Niets is minder waar, ik voel mij hier erg op mijn plaats.

Thuis

Als Zuid-Hollandse ben ik verhuisd naar het mooie Brabant voor de liefde. Inmiddels woon ik al een aantal jaren in Drunen met mijn man en 2 dochters. We genieten van de mooie natuur in Drunen en onze beestenboel thuis (honden, schapen, kippen en paard) en het bourgondische leven in Brabant. Ik sport ook heel erg graag en ben dan ook vaak te vinden in de sportschool, dit in combinatie met hardlopen en het gezinsleven, maakt mij dan ook wel een bezig bijtje.

Het team

We hebben een superleuk en enthousiast team. Er wordt hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen.

Back To Top