skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Behandelingen

Bij Mondcentrum Drunen kun je terecht voor de complete tandheelkundige zorg.

We helpen je om je tandvlees en je tanden in een optimaal gezonde conditie te houden. Ook bieden we alle andere tandheelkundige zorg aan. Zo werken we aan een leven lang lachen.

Onze vakbekwame mensen gebruiken de meest moderne technieken en apparatuur. Hiernaast volgen we duidelijke richtlijnen en werkwijzen. We lopen hierin voorop, om jou de best mogelijke tandheelkunde te bieden.

De tijd dat alles gedaan werd door een tandarts is al lang voorbij. Bij Mondcentrum Drunen werken we in een team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie assistenten en orthodontie assistenten. Hierdoor kan iedereen zich richten op zijn of haar specialiteit.

Veel mogelijkheden

Onze tandartspraktijk in Drunen is uitgerust met moderne apparatuur en we werken volgens de allernieuwste technieken. We zijn gedreven in ons vak en doen continu aan bijscholing. Daardoor zijn er veel mogelijkheden bij Mondcentrum Drunen.

Algemene tandheelkunde

Bijvoorbeeld controles, gebitsreiniging, hulp bij ontsteking of bij pijn.

Esthetische tandheelkunde

Bijvoorbeeld donkere vullingen vervangen door witte vullingen. Of een smile makeover met mooie facings op je voortanden.

Orthodontie

We kunnen van jou scheve tanden weer een stralende rechte glimlach maken. We hebben blokjesbeugels, en ook onzichtbare beugels. Supergaaf wat er allemaal mogelijk is.

Back To Top