skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Smile makeover

Er kunnen verschillende redenen zijn om je tandarts te vragen om een plan op te stellen voor een smile makeover. Misschien schaam je je wel voor je tanden. Of misschien durf je eigenlijk niet te lachen op foto’s.

Zo kan bijvoorbeeld je gebit beschadigd zijn na een ongeval. Of misschien heb je je tanden een tijd lang niet de aandacht gegeven die je had kunnen geven. Maar ook door slijtage en andere ernstige beschadigingen kan het zijn dat je niet het gebit hebt dat je graag zou willen.

Ben je toe aan een totaal overzichtelijk plan voor je hele mond?

Bij mondcentrum Drunen worden meerdere specialistische behandeldisciplines samengebracht in een geïntegreerde aanpak.

Geïntegreerde tandheelkunde is een specialistische aanpak voor complexe mondzorg. Er wordt gebruik gemaakt van specialistische onderdelen zoals orthodontie, esthetische tandheelkunde, implantologie en endodontologie.

Het tandheelkundig behandelplan voor je smile makeover

Intake

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw smile makeover? Tijdens een intake van 20 minuten stellen wij de oorzaak van je gebitsproblemen vast en kijken we of een uitgebreid behandelplan mogelijk is.

Als je een geschikte kandidaat bent, maken we een vervolgafspraak van 40 minuten om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Zo maken we bijvoorbeeld lichtfoto’s, röntgenfoto’s, gebitsmodellen en we voeren een uitgebreide gebitsanalyse uit.

Vervolgafspraak

Hierbij gebruiken wij de modernste technieken zoals digitale analyse (digital smile design) voor het bepalen van de ideale vorm en positie van je tanden. Na analyse van de informatie volgt een diagnose en stellen we je persoonlijk behandelplan op.

Tijdens afspraak 2 presenteren wij het plan met mogelijke keuzes, de planning en begroting. Zo weet je precies wat je behandelingen precies inhouden en waarom deze belangrijk zijn.

Ook laten wij je het beoogde eindresultaat zien via een zogenoemde ‘mock up’. Op deze wijze kun je vooraf al in je mond zien hoe het resultaat gaat worden.

Als je enthousiast bent over het plan, en toestemming geeft, gaan we voor je aan de slag. We plannen de benodigde tijd voor je in om de behandeling uit te voeren.

Voorbeelden smile makeover

Back To Top