skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandarts Drunen

Tandarts Drunen is een centrum gespecialiseerd in vele tandheelkundige behandelingen. We bieden alle zorg onder een dak, dat is wel zo prettig. Als nieuwe patiënt zul je snel vertrouwd raken met onze manier van werken vanwege onze persoonlijke benadering. Sommige patiënten liggen maar kort in de stoel voor de halfjaarlijkse controle, anderen hebben wat uitgebreidere aandacht en behandelingen nodig. We bieden pijnvrije tandheelkunde, dus geen nood als je nu net tot die tweede categorie behoort! Van controle en gaatje vullen, tot wortelkanaalbehandeling en kunstgebit, we zijn op alle vlakken even deskundig. Zo hoef je bijvoorbeeld vaak niet naar een kaakchirurg voor het trekken van een kies. We voeren deze behandelingen uit in de eigen praktijk van Mondcentrum Drunen, bij de tandartsen met wie je vertrouwd bent.

Drunen tandarts bereikbaarheid

Ons mondcentrum is gelegen aan de rand van Drunen, nabij de A59. Ook wanneer je niet woonachtig bent in Drunen, zijn we dus zeer goed bereikbaar. We hebben dan ook patiënten uit de hele regio, zoals Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Vlijmen en Sprang-Capelle. Parkeren kan bij tandarts Drunen gewoon voor de deur. De ligging van de praktijk naast het d’Oultremont college, is voor de leerlingen van deze middelbare school éxtra praktisch: voor een bezoek voor een behandeling voor orthodontie plan je eenvoudig na school of in je pauze! In de ochtend zijn we overigens al vanaf 8 uur geopend. Handig voor als je het bezoek aan Tandarts Drunen voor werktijd wil plannen.

Kinderen bij Tandarts Drunen

Omgaan met verschillende leeftijdscategorieën en het geruststellen van jonge kinderen is een vak apart. We raden iedere ouder aan om hun kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met een bezoek aan de tandarts. De medewerkers van Mondcentrum Drunen zullen er alles aan doen op je kind zich op zijn gemak te laten voelen. Veel aandacht en wat extra tijd doen vaak al wonderen! Daarnaast steken we veel tijd in preventie, zoals de halfjaarlijkse controle, fluoride na de controle en les in tandenpoetsen. Indien een kind eerder een negatieve ervaring heeft gehad bij een tandartsbehandeling, is het aan ons om samen met de ouders het vertrouwen weer op te bouwen. De tandartsen van Mondcentrum Drunen zijn hiervoor opgeleid, samen zorgen we ervoor dat het hele gezin zonder problemen naar de tandarts gaat!

Orthodontie

Back To Top