skip to Main Content

Vacature: Allround tandartsassistent

Werken bij Mondcentrum Drunen

Wij zijn op zoek naar een allround tandartsassistent.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je samenwerkt met de tandarts en ook zelfstandig handelingen uitvoert? Ontwikkel jij je graag en sta je open voor nieuwe uitdagingen? Dan is Mondcentrum Drunen de plek om te gaan werken.

Je belangrijkste taken zijn de voorbereiding, uitvoering en afronding van behandelingen. Werkzaamheden op het gebied van preventie voer je zelfstandig uit. Relevante scholing is voor ons gewenst om onze kwaliteit in onze zorg te bewaren.

We zoeken iemand voor 32 uur, meer of minder is bespreekbaar.

Het zou heel leuk zijn om een gesprek met jou aan te gaan en onze mooie praktijk aan jou te laten zien.
Stuur een berichtje via office@mondcentrumdrunen.nl of vul het bovenstaande formulier in. ‘De beller is sneller’, je mag natuurlijk ook altijd even bellen met ons via 0416 375 495.

Wie zijn wij?
Een bijzonder team bestaande uit tandartsen, mondhygiënist, preventieassistenten, baliemedewerkers en management.
Gastvrijheid, hoge kwaliteit werk afleveren en met elkaar samenwerken als een team zijn voor ons mega belangrijk. De sfeer in de praktijk kenmerkt zich doordat we betrokken zijn bij elkaar als persoon. We zijn geen onderdeel van een keten, en kunnen dus helemaal zelf bepalen hoe we met elkaar werken. Ook spreken we elkaar aan wanneer iets goed gaat, maar ook wanneer er iets beter kan. En we houden ervan om in lekker tempo door te werken. Maar niks zonder een dosis humor :)

Back To Top