skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Welkom bij tandartspraktijk in de regio Waalwijk!

Ben je op zoek naar een andere tandarts? Net verhuisd en wil je je inschrijven bij tandartspraktijk in de omgeving van Waalwijk? Of misschien niet zo tevreden over je huidige tandartspraktijk? Dan verwelkomen we je graag in onze praktijk in Drunen. We weten dat veel mensen niet echt uitkijken naar een bezoek aan de tandarts, maar deze tandartspraktijk in de omgeving van Kaatsheuvel zorgt voor een zo prettig mogelijke ervaring. Bij tandartspraktijk in de regio van Waalwijk behandelen we mensen, geen monden!

Goede communicatie bij tandartspraktijk Drunen

Bij onze tandartspraktijk Drunen houden we van goede communicatie. Hoe beter je weet wat er gaat gebeuren, hoe minder zenuwen. En andersom geldt, hoe uitgebreider jij uitleg geeft over wat er aan de hand is, hoe beter de tandarts van tandartspraktijk in de regio Waalwijk je gebit kan behandelen. Ons uitgangspunt is dan ook: niemand stelt zich aan. We zullen je klachten altijd serieus nemen. Om een goed inzicht te krijgen, zal de tandarts een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld: kun je de pijn omschrijven? Is de pijn kloppend, zeurend of stekend? Wordt de pijn minder of sterker bij warmte, of juist bij kou? Heb je koorts of andere bijkomende klachten? Heb je pijn als je de kiezen op elkaar dichtbijt? Al je antwoorden bij elkaar, helpen de tandarts van tandartspraktijk Drunen om sneller de oorzaak te vinden van de pijn. Dit combineren we met andere onderzoeken, zoals röntgenfoto’s, en het onderzoek dat de tandarts zal uitvoeren. Vervolgens zal er een diagnose worden gesteld en wordt er een behandelplan met je besproken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat we kunnen doen om de pijn te verminderen. Wel zo prettig toch?

Tandartspraktijk in de buurt van Kaatsheuvel

Na het vaststellen van een diagnose en de bespreking van het plan van aanpak, beginnen we met de behandeling. Bij tandartspraktijk in de regio Kaatsheuvel hebben we op alle mogelijke gebieden van mondzorg onze vaste specialisten. De meeste behandelingen kunnen dus gewoon ‘in huis’ worden uitgevoerd. Dit vinden veel van onze patiënten een prettig idee, omdat de behandelingen in de vertrouwde omgeving van onze praktijk plaatsvinden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de kosten van een behandeling? Neem dan contact op met Mondcentrum Drunen en bespreek het met de assistente.

Orthodontie

Back To Top