skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Onzichtbare beugel van Invisalign

Misschien heb je er lang op gewacht, maar eindelijk is er een onzichtbare beugel op de markt! De orthodontisten van Mondcentrum Drunen werken al jaren met allerlei soorten beugels, waardoor we weten dat de grootste ergernis zit in het opvallende ijzerwerk in de mond. Vandaar dat we heel blij zijn dat we onze klanten voortaan een onzichtbare beugel kunnen bieden. Meestal wordt een beugel uitgesteld tot het moment dat de gezondheid van het gebit eronder gaat leiden. Of als er een bijzondere gebeurtenis voor de deur staat, zoals bijvoorbeeld een huwelijk. Met deze beugel krijg je geen commentaar van anderen, terwijl jij ‘werkt’ aan een perfect gebit.

Onzichtbare beugel voor volwassenen

De onzichtbare beugel wordt onder volwassenen steeds populairder. Ze stellen vaak het beugelen uit, terwijl ze wel graag iets zouden willen veranderen aan hun gebit. Soms speelt een gevoel van schaamte mee, of de angst voor opmerkingen van anderen over het feit dat je op latere leeftijd nog met een beugel start. Of ze kijken enorm op tegen een tandartsbezoek omdat ze bang zijn. De onzichtbare beugel van Invisalign is hiervoor uitermate geschikt. Veel klanten die kiezen voor een Invisalign beugel hebben in het verleden ook al gebeugeld. Maar jaren geleden werd er niet gewerkt met een retentie beugel of permanent draadje achter de tanden om het rechtgezette gebit op zijn plek te houden. De onzichtbare beugel voor volwassenen kan een terugval in de meeste gevallen weer corrigeren. Bijna niemand zal merken dat je een orthodontische behandeling hebt.

Onzichtbare beugel voor volwassenen

De onzichtbare beugel wordt onder volwassenen steeds populairder. Ze stellen vaak het beugelen uit, terwijl ze wel graag iets zouden willen veranderen aan hun gebit. Soms speelt een gevoel van schaamte mee, of de angst voor opmerkingen van anderen over het feit dat je op latere leeftijd nog met een beugel start. Of ze kijken enorm op tegen een tandartsbezoek omdat ze bang zijn. De onzichtbare beugel van Invisalign is hiervoor uitermate geschikt.

Veel klanten die kiezen voor een Invisalign beugel hebben in het verleden ook al gebeugeld. Maar jaren geleden werd er niet gewerkt met een retentie beugel of permanent draadje achter de tanden om het rechtgezette gebit op zijn plek te houden. De onzichtbare beugel voor volwassenen kan een terugval in de meeste gevallen weer corrigeren. Bijna niemand zal merken dat je een orthodontische behandeling hebt.

Het nieuwe beugelen

De Invisalign-aligners zijn gemaakt van soepele, doorzichtige kunststof die vrijwel onzichtbaar is. Door het fijne materiaal, is het dragen van deze beugel zowel voor volwassenen als voor tieners comfortabeler. Zeker de klanten die ooit al een keer een reguliere beugel hebben gedragen, voelen verschil en zij vinden de onzichtbare beugel voor volwassenen minder pijnlijk. Daarnaast zien wij als groot voordeel dat er veel meer zicht is op het behandelplan. Bij de behandeling met metalen beugels is het vaak zo dat de orthodontist niet goed kan aangeven hoe lang het traject nog duurt. Zeker tieners willen zo snel mogelijk weer van hun beugel af zijn, omdat zij zich steeds bewuster worden van hun uiterlijk. Bij Invisalign wordt het hele behandelplan digitaal geregistreerd, inclusief de exacte bewegingen van je tanden en hoe lang het traject gaat duren. Met deze onzichtbare beugel bieden we bij Mondcentrum Drunen beugelen 2.0!

Back To Top