skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandarts in de regio Sprang-Capelle

Bij de tandarts in de omgeving Sprang-Capelle word je vriendelijk en deskundig geholpen. We houden rekening met je persoonlijk wensen. Zie je enorm tegen een tandarts bezoek op? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Dan reserveert de assistente wat extra tijd voor je bij de tandarts. Hetzelfde geldt voor wanneer je voor de eerste keer je kinderen meebrengt. Zo’n eerste bezoek kan best spannend zijn, een goede eerste indruk zal je kind altijd positief bijblijven!

Tandarts in de regio Sprang-Capelle voor persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met jou doen we er alles aan om je gebit mooi en gezond te maken en dat ook zo te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding en een informatief gesprek. We vinden het belangrijk dat iedere patiënt bij ons voldoende aandacht krijgt. Vertel rustig over eventuele klachten zodat de tandarts goed kan inschatten of er een probleem is dat behandelt moet worden. In combinatie met röntgenfoto’s krijgen we een volledig beeld voor het samenstellen van een behandelplan. Bij onze informatiebalie kun je terecht voor het maken van (vervolg)afspraken en eventuele extra’s, zoals ragers, flosdraad, speciale tandpasta of mondwater. Dit alles wordt door de assistenten verkocht en zal op advies van de tandarts, orthodontie of mondhygiënist aanbevolen worden. Voor vragen over facturen, vergoedingen en zorgverzekering kun je ook terecht bij onze deskundige medewerkers aan de balie. Een compleet aanbod en goed advies vind je dus bij Tandarts in de omgeving Sprang-Capelle, wel zo handig!

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Zoals je gelezen hebt, kun je bij tandarts in de regio Sprang-Capelle terecht voor al je vragen en mondzorg. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van jouw tanden; we helpen je professioneel en snel. Zijn er acute klachten? Ook dan staan we voor je klaar! Bel met de assistenten en zij zullen hun uiterste best doen om nog dezelfde dag een afspraak te plannen. Tip: blijf niet te lang doorlopen met klachten, in het beginstadium is de klacht meestal met een kleine ingreep eenvoudig op te lossen. We verwelkomen je graag in onze praktijk!

Orthodontie

Back To Top