skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

De praktijk

Mondcentrum Drunen bestaat sinds 2011. De vroegere tandarts beëindigde zijn praktijk, waarna tandarts Rick den Heijer verder ging als eigenaar. Je hebt het waarschijnlijk vast ook zelf meegemaakt. Een tandarts met een praktijk aan huis. Eén assistente, één kamer en dat was het wel zo’n beetje. Zo begon dat ook in 2011.

Onze praktijk en onze visie

Maar zoals dat vroeger ging, kan dat tegenwoordig niet meer. Door strikte wetgeving en allerlei eisen waar we je niet mee lastig zullen vallen nu. Maar we wilden ook specialistisch kunnen werken en een meerwaarde kunnen bieden in onze gastvrijheid. Zo is de droom ontstaan om in Drunen iets geheel nieuws te creëren. In plan Dillenburg was er een fantastische plek om een praktijk te bouwen. Op deze plek worden sinds de nieuwe opening van Mondcentrum Drunen in 2017 talloze mensen geholpen aan een leven lang lachen. De visie bij de vormgeving van de praktijk is om jou als patiënt én gast te kunnen verwelkomen.

Frisse, fijne ruimtes

Natuurlijk verwacht je van een tandartspraktijk dat die fris en hygiënisch is. Daarom zijn alle behandelkamers strak en modern georganiseerd. Maar waar we vaak ook complimenten over krijgen, is dat alle ruimtes gezellig en fijn aanvoelen. Je zult ervaren dat je niet zo opgesloten zit. Je kunt wegkijken naar buiten, of naar de tv in het plafond.

Hier kun je alvast even kijken hoe het eruitziet.

Back To Top