skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Orthodontie in de regio Den Bosch

Waarom zou je beginnen aan een beugel? Wat is voor het merendeel van de patiënten die orthodontie willen woonachtig in Den Bosch en omstreken de reden voor een behandeltraject? Het aantal beugelbehandelingen neemt toe doordat we veel langer met ons gebit doen dan vroeger. Kunstgebitten verdwijnen langzaam maar zeker uit ons bestaan. Een recht gebit is veel beter schoon te houden en het kauwvermogen neemt toe. Bij rechtgezette tanden en kiezen bestaat er daarnaast minder kans dat de wortels elkaar beschadigen. Tot slot is de toenemende populariteit van de beugel ook een kwestie van mode en geld: de welvaart neemt toe en we stellen meer eisen aan ons uiterlijk. Laat je bij de tandartspraktijk Mondcentrum Drunen in de omgeving Den Bosch uitgebreid informeren over de mogelijkheden!

Allerlei soorten beugels bij tandarts voor orthodontie in de omgeving Den Bosch

Misschien ken je ‘m zelf nog: de opvallende buitenboordbeugel? De beugel die je écht liever niet wilde…Tegenwoordig werken we met onzichtbare transparante beugels. Deze werken zelfs beter dan de buitenboordbeugel. Inmiddels werken we bij Mondcentrum Drunen op vroege leeftijd eerst aan het correct gebruiken van de mondspieren. Veelgebruikt is hiervoor de Myobrace op een leeftijd van 7-8 jaar. Pas als de mondspieren optimaal functioneren, dan werkt de beugelbehandeling met een onzichtbare beugel van Invisalign enorm snel en efficient.

Informatie nodig over de tandarts voor orthodontie in regio ’s-Hertogenbosch en omstreken

Bij Mondcentrum Drunen bieden we orthodontie in de omgeving ’s-Hertogenbosch behandelen we niet alleen pubers maar vanzelfsprekend ook volwassenen. Misschien blijf je je maar storen aan die ene tand die scheef staat en is het vroeger nooit van beugelen gekomen? Informeer dan zeker eens bij Mondcentrum Drunen, tandartspraktijk voor orthodontie in de regio Den Bosch naar de mogelijkheden. Geen zin in opmerkingen of een opvallende beugel? We bieden de variant van een onzichtbare beugel. Dit is een beugel voor alle gebitsafwijkingen welke is gemaakt van doorzichtig materiaal. Als je meer  wil weten, neem dan contact op met Mondcentrum Drunen, de tandarts voor ortho voor Den Bosch en omstreken. We voorzien je graag van alle informatie!

Back To Top