skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandartspraktijk in de omgeving Heusden

Bij onze tandartspraktijk in Drunen (regio Heusden) vind je diverse disciplines onder een dak. Tandartsen, mondhygiënisten, orthodontie en preventie specialisten begeleiden op een vakkundige en prettige wijze onze patiënten. We zijn dé moderne groepspraktijk voor het hele gezin en voor alle mogelijke behandelingen. Het voordeel van een grotere tandartsenpraktijk, is dat er altijd een specialist voor je beschikbaar is, ook als je acute klachten hebt en direct voor een afspraak naar de tandartspraktijk in de omgeving Heusden moet komen. Ieder gebit, persoon en situatie is weer anders, vandaar dat we zoveel mogelijk een afspraak met je eigen tandarts plannen.

Gebitscontrole tandartspraktijk Heusden en omstreken

Aan het begin van iedere afspraak nemen wij de tijd om te luisteren naar de wensen en eventuele klachten. Aan de hand daarvan zullen we een optimaal zorgplan samenstellen. Om je goed te kunnen helpen, doen we tijdens de eerste afspraak ook een uitgebreide gebitscontrole en nemen we je medische gegevens door. Als het nodig is, zal de tandarts van tandartspraktijk Drunen (regio Heusden) foto’s maken. Hij of zij geeft je tevens de nodige tips voor een goed onderhoud van het gebit. Vervolgens informeren we je zo uitgebreid mogelijk over het verloop van het behandelplan. Bij iedere gebitscontrole vragen we naar eventuele klachten en wensen. Het gebit en het tandvlees wordt nagekeken en vervolgens doen we een eenvoudige gebitsreiniging. Heb je één of meer behandelingen nodig? Dan maken we daar nieuwe afspraken voor. Is er een grondige reiniging of een tandvleesbehandeling nodig? Dan plannen we een afspraak bij onze mondhygiëniste.

Wat zijn de kosten?

Hetgeen je moet betalen voor een tandartsbezoek, hangt vanzelfsprekend samen met jouw zorgverzekering. Om niet voor verrassingen te komen staan, bespreken we – indien je dat wenst – eerst de kosten van de behandeling. We maken een overzichtelijke begroting wat kan helpen wij het plannen of eventueel uitstellen van een behandeling. Vaak kan de assistente ook je eigen bijdrage berekenen. Met ons computersysteem kunnen we meestal je aanvullende tandartsverzekering achterhalen. Hiermee kunnen we ook kijken of er nog ruimte in je budget zit. We bekijken wat er het lopende jaar is uitgevoerd bij Tandartspraktijk in de omgeving Heusden en hoeveel je nog over hebt voor de rest van het jaar. Als je dat wil, kunnen we het behandelplan hier natuurlijk op aanpassen. Heb je vragen over de kosten en vergoedingen? Neem dan contact op met onze medewerkers van de informatiebalie, zij lichten het graag aan je toe.

Orthodontie

Back To Top