skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Doorzichtige beugel van transparante kunststof

Wat maakt de doorzichtige beugel van Invisalign zo speciaal? Natuurlijk, het grootste voordeel is dat niemand in je omgeving in de gaten heeft dat je een beugel draagt. Maar daarnaast is deze beugel ontworpen met een berg aan slimme technologieën. Dankzij de digitale 3D-beeldvormingstechnologie, wordt het hele traject in beeld gebracht. Je weet dus voordat je begint al hoe het eindresultaat er uit zal zien! Daarna maakt de orthodontist van Mondcentrum Drunen een reeks doorzichtige beugels op maat. Deze draag je gemiddeld twee weken. De beugel is gemaakt van transparante kunststof. De hoesjes, of zoals wij ze noemen: aligners, schuif je over je tanden en kiezen. Na een korte periode krijg je weer een nieuwe doorzichtige beugel. Zo kom je steeds dichter bij je doel.

De nieuwste technieken van Invisalign

Een van de lastigste aspecten voor een orthodontist, is het voorspellen van de bewegelijkheid van de tanden. Met deze beugel van Invisalign, is de tandbeweging met wel 75% beter te voorspellen. Daarnaast kan er tussendoor eenvoudig worden bijgestuurd, aangezien je om de twee weken de beugel vervangt. Het gebruik van metaal is met de doorzichtige beugel voorgoed verleden tijd.

Dit is de beugel waar we dagelijks onze klanten heel blij mee maken, in plaats dat ze balen van een lang traject met opvallende metalen draadjes of plaatjes in hun mond. Bij Mondcentrum Drunen zetten we ons iedere dag in voor ‘Een leven lang lachen!’

Voordelen van een doorzichtige beugel

Twijfel je of dit type beugel voor jou geschikt is? Neem dan contact op met onze assistenten, zij beantwoorden graag al je vragen. Hieronder een aantal voordelen van de doorzichtige beugel van Invisalign op een rijtje:

  • De Invisalign-aligners zijn vrijwel onzichtbaar. Bijna Niemand ziet dat je een beugel draagt.
  • De beugel is uitneembaar. Je kunt dus gewoon eten en drinken wat je wilt. Hierdoor kun je bovendien veel beter je tanden poetsen en flossen.
  • Je bespaart tijd bij de orthodontist. Er zijn namelijk geen metalen plaatjes of draden die aangepast moeten worden, er is dus per behandeling minder tijd nodig.
  • Nog voordat we de behandelingen starten, kun je dankzij het digitale systeem je virtuele resultaten al bekijken.
  • De behandelingen zijn pijnloos. Je hoeft niet om de zes weken naar de orthodontist om je beugel strak aan te laten draaien.
  • Metalen slotjes geven meer kans op vlekken op het glazuur. Bij de Invisalign beugel heb je hier geen last van.

Ook als je al begonnen bent met een regulier beugeltraject ben je bij ons van harte welkom om te starten met een doorzichtige beugel. We stellen een behandelplan op zodat je direct kunt zien wat het eindresultaat zal zijn. Zo’n mooie nieuwe glimlach in het vooruitzicht, daar wordt iedereen blij van!

Back To Top