skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Witte vullingen door tandarts van de omgeving Waalwijk

Een gaatje vullen is toch wel een van de meest voorkomende en bekendste behandelingen. Vandaar dat velen nog rondlopen met de inmiddels ouderwetse, grijze, oftewel amalgaan, vulling. Dat is niet meer nodig! De tandarts in de regio Waalwijk werkt uitsluitend met witte vullingen, oftewel composiet. Esthetisch veel mooier, zo zie je niks meer van een gevulde tand of kies! Daarnaast heeft het nog een paar voordelen:

  • Bij Mondcentrum Drunen plakken we het witte vulmateriaal aan je tand of kies vast. Er hoeven geen gezonde delen van je tand of kies te worden weggeslepen om het vulmateriaal houvast te geven. Dit is wél noodzakelijk bij een amalgaamvulling.
  • De hechttechniek zorgt voor een goede bevestiging van de vulling aan je tand of kies, waardoor deze weer sterker wordt.
  • Je hebt geen zware metalen in je mond.

Tandarts in de omgeving Waalwijk is gespecialiseerd in het werken met witte vullingen. Het is echt een vak apart en lastiger dan het plaatsen van amalgaan vullingen. Gelukkig werken we al jaren met deze techniek en zijn al onze tandartsen zeer bedreven in het behandelen van cariës. Nog een ‘insider’ feitje: we spreken zelf over ‘composiet restauraties’. Jawel, wij restaureren jouw tand of kies. Chique hé?!

Bezoek aan Tandarts Drunen (Waalwijk en omstreken)

Ons mondcentrum heeft meerdere specialisaties. Naast de algemene tandheelkunde kun je bij ons ook terecht voor esthetische behandelingen. Denk aan het bleken van tanden of het plaatsen van facings. We zijn tevens een gerenommeerde orthodontie praktijk. Wel zo handig: alles onder 1 dak! Bel met ons deskundige team voor meer informatie. We verwelkomen je graag binnenkort in onze praktijk!

Preventie en behandeling

Preventie en behandeling is de hoofdtaak van tandarts Vlijmen. Bij preventie kun je denken aan informatie over poetsen en eet- en drinkgewoonten. Stel onze tandartsen ook altijd op de hoogte als je medicijnen gebruikt. Dit kan van invloed zijn op het gebit en verkleuringen veroorzaken. Het allerbelangrijkste kun je echter zelf thuis doen: poetsen, poetsen, poetsen! Probeer drie keer per dag je tanden te poetsen en regelmatig te flossen. Zo voorkom je ingrijpende behandelingen bij Vlijmen tandarts en kunnen we samen aan de slag om de goede staat van je gebit te behouden!

Orthodontie

Back To Top