skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Spoedtandarts in de regio Den Bosch

Oh nee! Na een onrustige, slapeloze nacht vanwege tandpijn weet je het de volgende ochtend meteen: dit is mis! De tandpijn is plotseling ontstaan of verergerd na een behandeling bij de tandarts, hier moet zo snel mogelijk een tandarts naar kijken. Gelukkig kun je Mondcentrum Drunen snel terecht. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend tandpijn kan zijn en helpen je er graag zo snel mogelijk weer vanaf. Neem bij erge klachten dus direct contact op met je tandarts en we zullen zo snel mogelijk gaan kijken wat er aan de hand is én hoe de spoed tandarts in omgeving Waalwijk de klachten zo snel mogelijk kan verhelpen!

Een bezoek aan tandarts spoed in de omgeving Den Bosch

Wat doe je bij acute klachten? Tijdens de openingstijden van spoedtandarts in de regio Den Bosch – maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur – bel je voor een afspraak naar: 0416 375 495. De assistente van spoed tandarts in de omgeving Waalwijk zal proberen om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen bij Mondcentrum Drunen, indien mogelijk nog op dezelfde dag. Bel je buiten openingstijden? Luister dan naar de voicemail boodschap. Daarin wordt het persoonlijke nummer van de tandarts spoed voor Den Bosch en omstreken vermeld. Bij acute pijn en dringende klachten, kun je dit nummer bellen en zal de tandarts een inschatting maken van de ernst van je klachten. Indien je in het weekend hulp nodig hebt, of vrijdag na 12.00 uur, dan wordt je opgevangen door de regionale waarnemende tandarts. Op deze manier kun je altijd terecht in je eigen regio.

Heb jij een Spoed tandarts in de regio Waalwijk nodig?

Spoedtandarts voor omgeving Den Bosch en omstreken raadt bij pijn altijd aan om niet te wachten tot de volgende controle of om het ‘wel even aan te kijken’. Vaak kun je het wel even uitzingen met een paar pijnstillers, maar de ervaring leert dat de oorzaak van de pijn bijna nooit vanzelf verdwijnt. Neem dus contact met op met onze praktijk zodat tandarts spoed in de regio Den Bosch even je gebit kan controleren en een diagnose kan stellen. Een vervroegde behandeling kan verergering van de pijn zeker voorkomen. Neem ook bij twijfel contact op en overleg met een van onze deskundige assistentes. We nemen je klachten altijd serieus!

Orthodontie

Back To Top