skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandarts in regio Heusden: een moderne praktijk

De tandarts in de omgeving Oudheusden is gevestigd in Drunen in een moderne praktijk die gebruik maakt van de laatste technieken op het gebied van tandheelkunde. Je kunt bij ons terecht voor preventief onderhoud van je gebit en natuurlijk voor behandelingen zoals gaatjes vullen, kronen plaatsen, wortelkanaalbehandelingen of behandeling van ontstoken tandvlees. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het witter maken van tanden. Dit kan op twee manieren: met een op maat gemaakt gebitje en speciale gel of door middel van een behandeling in de praktijk van tandarts voor Heusden en omstreken.

Tandarts in omgeving Oudheusden

Voor iedere afspraak, van het standaard consult tot de complexere behandelingen, nemen we bij tandarts voor Oudheusden en omstreken ruim de tijd. Op die manier heb je de kans om vragen te stellen en kun je samen met de tandarts de behandeling doorspreken. Met name voor kinderen is het van belang dat ze zich vanaf het begin af aan bij onze praktijk op hun gemak voelen. Het is dan ook aan te raden om de kinderen zo jong mogelijk, bijvoorbeeld vanaf een jaar of twee, mee te nemen naar tandarts in de regio Heusden. Dan raken ze al snel bekend met de tandartsstoel en wat instrumenten, zoals het spiegeltje om in de mond te kijken. Door dit vanaf het begin af aan op te bouwen, zal een kind bij de eerste echte controles alles heel normaal vinden. Zo maken we van jongs af aan een bezoek aan de tandarts in de omgeving Heusden tot een prettige ervaring!

Een afspraak bij de tandarts Heusden en omstreken

De praktijk van tandarts voor Heusden en omstreken ligt in Drunen en is makkelijk bereikbaar en nabij de snelweg A59 gelegen. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid. We doen ons uiterste best om iedereen op de vastgelegde afspraaktijd te behandelen. Ben je verhinderd? Breng dan tandarts in de omgeving Heusden 48 uur van tevoren op de hoogte, dan kunnen we een nieuwe afspraak plannen én zo voorkom je extra kosten. Je ontvangt een bevestiging via de e-mail of per sms. Zo ben je altijd op de hoogte.

Wil je meer weten over Mondcentrum Drunen?

Bel dan met onze deskundige assistenten. Zij staan je graag te woord en voorzien je van alle benodigde informatie. Wij geven echter de voorkeur aan een persoonlijke ontmoeting. Zo kun je kennis maken met de tandartsen van tandarts Heusden, Oudheusden en omstreken en zelf de sfeer van onze fijne praktijk ervaren. Na de eerste afspraak met de tandarts zul je zeker overtuigd zijn: Mondcentrum Drunen is dé tandarts voor jou!

Orthodontie

Back To Top