skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandarts Den Bosch

Bezoek tandarts Den Bosch voor al je tandheelkundige behandelingen. Onze tandartsen en mondhygiënisten begeleiden en behandelen je met grote deskundigheid en een vriendelijke glimlach. We realiseren ons dat het aantal mensen dat uitkijkt naar een bezoek aan de tandarts, op een hand te tellen is. Vandaar dat we er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Bij de patiënten balie van Den Bosch tandarts zullen de ervaren assistenten uitgebreid antwoord geven op je vragen. Dit kan persoonlijk voorafgaand aan je afspraak bij tandarts in Den Bosch of telefonisch. Het is belangrijk om je vragen te stellen: uit ervaring weten we dat hoe beter de patiënt op de hoogte is, hoe minder eventuele zenuwen de kop op steken.

Ook voor preventie: tandarts ’s-Hertogenbosch

Het inzetten van doelgerichte preventie is voor tandarts ’s-Hertogenbosch een belangrijk aspect. Geen gaatjes of tandvleesproblemen is natuurlijk hetgeen we allemaal wel willen! De mondhygiënisten, preventiespecialisten, orthodontisten en tandartsen vormen een betrouwbaar team om dit te bereiken. Het liefste hebben we dat jij je ook aansluit bij dat team! Door het opvolgen van de tips van tandarts Den Bosch, houd je tandproblemen buiten de deur. Goed tandenpoetsen blijkt meestal niet voldoende te zijn voor een schoon gebit. Flossen en ‘ragen’ met borsteltjes zijn mooie aanvullende instrumenten om ook de hygiëne tussen de tanden optimaal te houden. Jouw tandarts in Den Bosch geeft je graag meer uitleg en handige tips!

Patiënt bij Den Bosch tandarts

Ben je nog geen patiënt bij Den Bosch tandarts? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek inclusief eerste controle bij onze praktijk tandarts Den Bosch. Overstappen van je huidige tandartspraktijk naar tandarts ’s-Hertogenbosch is overigens helemaal niet lastig, we vragen jouw gegevens op bij je tandarts en schrijven je in. Zodoende zijn we op de hoogte van wat er de afgelopen jaren op het gebied van behandelingen is gedaan. Als aanvulling hierop voeren we altijd een controle uit en nemen we tijd voor een persoonlijk gesprek. Mochten er vraagtekens zijn bij ons of bij jou, dan zullen we bij tandarts Den Bosch verder onderzoek doen. In dat geval worden er vaak röntgenfoto’s gemaakt, om een completer beeld te krijgen. Nadat je officieel bij tandarts ’s-Hertogenbosch bent ingeschreven, roepen we je halfjaarlijks op voor controle en zorgen we samen voor het beste onderhoud van jouw gebit!

Back To Top