skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandarts in de omgeving Den Bosch

Bezoek tandarts Drunen (Den Bosch en omstreken) voor al je tandheelkundige behandelingen. Onze tandartsen en mondhygiënisten begeleiden en behandelen je met grote deskundigheid en een vriendelijke glimlach. We realiseren ons dat het aantal mensen dat uitkijkt naar een bezoek aan de tandarts, op een hand te tellen is. Vandaar dat we er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Bij de patiënten balie van de tandarts zullen de ervaren assistenten uitgebreid antwoord geven op je vragen. Dit kan persoonlijk voorafgaand aan je afspraak bij tandarts in de omgeving Den Bosch of telefonisch. Het is belangrijk om je vragen te stellen: uit ervaring weten we dat hoe beter de patiënt op de hoogte is, hoe minder eventuele zenuwen de kop op steken.

Ook voor preventie: tandarts in de regio ’s-Hertogenbosch

Het inzetten van doelgerichte preventie is voor Mondcentrum drunen, tandarts omgeving ’s-Hertogenbosch, een belangrijk aspect. Geen gaatjes of tandvleesproblemen is natuurlijk hetgeen we allemaal wel willen! De mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsen en tandartsen voor orthodontie vormen een betrouwbaar team om dit te bereiken. Het liefste hebben we dat jij je ook aansluit bij dat team! Door het opvolgen van de tips van tandartspraktijk Mondcentrum drunen in omgeving Den Bosch en omstreken, houd je tandproblemen buiten de deur. Goed tandenpoetsen blijkt meestal niet voldoende te zijn voor een schoon gebit. Flossen en ‘ragen’ met borsteltjes zijn mooie aanvullende instrumenten om ook de hygiëne tussen de tanden optimaal te houden. Jouw tandarts in de omgeving Den Bosch geeft je graag meer uitleg en handige tips!

Patiënt bij tandarts Drunen (Den Bosch en omstreken)

Ben je nog geen patiënt bij Mondcentrum Drunen (omgeving Den Bosch tandarts)? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek inclusief eerste controle bij onze praktijk tandarts in de regio Den Bosch. Overstappen van je huidige tandartspraktijk naar tandarts Mondcentrum Drunen (regio ’s-Hertogenbosch) is overigens helemaal niet lastig, we vragen jouw gegevens op bij je tandarts en schrijven je in. Zodoende zijn we op de hoogte van wat er de afgelopen jaren op het gebied van behandelingen is gedaan. Als aanvulling hierop voeren we altijd een controle uit en nemen we tijd voor een persoonlijk gesprek. Mochten er vraagtekens zijn bij ons of bij jou, dan zullen we bij tandarts in de omgeving Den Bosch verder onderzoek doen. In dat geval worden er vaak röntgenfoto’s gemaakt, om een completer beeld te krijgen. Nadat je officieel bij onze praktijk in Drunen bent ingeschreven, roepen we je halfjaarlijks op voor controle en zorgen we samen voor het beste onderhoud van jouw gebit!

Orthodontie

Back To Top