skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Orthodontie in regio Waalwijk

Inmiddels is een behandeling met orthodontie voor veel kinderen heel gewoon. Een beugel was een generatie geleden nog een zeldzaamheid, tegenwoordig blinken in de gemiddelde middelbare schoolklas de netjes rechtgezette tanden je tegemoet. Ook steeds meer volwassenen krijgen een beugel aangemeten. Voor veel jongeren is ‘beugelen’ iets waar ze niet naar uitkijken maar wel iets wat er gewoon bij hoort. Vaak ligt de motivatie om te beginnen aan een beugel op het esthetische vlak, maar een gebit dat recht staat, levert in de toekomst natuurlijk ook minder mondzorgproblemen op. Bij Mondcentrum Drunen zijn tandartsen voor orthodontie werkzaam, en kunnen we met een onzichtbare beugel een prachtige behandeling uitvoeren.

Orthodontie in omgeving van Waalwijk

Woon je in de regio Waalwijk? Waarom zou je kiezen voor Mondcentrum Drunen voor orthodontie? Voor de leerlingen van het d’Oultremont college in Drunen is dit natuurlijk zo klaar als een klontje: tussen de lessen door of na school stap je vanaf het schoolplein zo onze praktijk Mondcentrum in Drunen binnen. Hoe handig is dat?! Maar ook als de afstanden wat groter zijn, ben je van harte welkom in onze praktijk. Als er eenmaal besloten is dat orthodontie voor het gebit noodzakelijk is, maken we een eerste afspraak voor jou of je kind voor een intake. Er wordt dan een scan gemaakt van het gebit, en er worden noodzakelijke foto’s gemaakt. Aan de hand hiervan zal de tandarts voor orthodontie een behandelplan maken. Enkele weken later zal de beugel worden geplaatst.

Eerste afspraak bij een tandarts voor orthodontie in de omgeving Waalwijk

Tijdens de eerste afspraak bij tandartspraktijk voor orthodontie in Drunen (Waalwijk en omstreken) wordt er een mondscan gemaakt en de nodige foto’s.

Ook zal een indicatie worden gegeven van de kosten. Informeer goed bij je zorgverzekering naar de vergoedingen, aangezien de totale duur bij beugelen kan oplopen naar 1 a 1,5 jaar.

Wil je graag aan de slag gaan met de beugelbehandeling? Dan plannen we een afspraak voor je in om de beugel te plaatsen. Elke 8 weken zien we je terug voor de controles. Soms is het nodig om een nieuwe scan te maken, om de stand van je tanden te finetunen. Als de stand van je tanden perfect naar wens is, zullen we retainers aanbrengen. Deze bitjes zorgen ervoor dat je tanden en kiezen goed blijven staan gedurende je leven.

Orthodontie

Back To Top