skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Transparante beugel bij Mondcentrum Drunen

Ben je al bekend met de transparante beugel? Inmiddels is een behandeling bij een tandarts voor orthodontie heel gewoon. Ook bij volwassenen raakt het steeds meer ‘ingeburgerd’. Toch zagen we bij Mondcentrum Drunen vaak dat onze klanten er een beetje van baalden. Iedere dag geconfronteerd worden met lelijke ijzeren slotjes op je tanden, pijn in de nek na het bijstellen van een buitenbeugel, je slechter verstaanbaar kunnen maken door plaatjes of een activator, daar wordt niemand vrolijk van. Wij begrijpen dit. Aangezien we altijd klaarstaan voor onze klanten en graag met ze meedenken, zijn we blij dat we voortaan een onzichtbare beugel kunnen bieden. Terwijl je tanden gecorrigeerd worden, loop jij nog steeds rond met een stralende lach!

Ook een transparante beugel is even wennen

In principe is de transparante beugel voor iedereen geschikt, maar we adviseren om er niet op te jonge leeftijd mee te beginnen. Een overbeet, spleetje tussen de voortanden, kruisbeet of tanden die gewoon schots en scheef staan: op iedere leeftijd kan dit met een beugel worden gecorrigeerd. Bij volwassenen kijken we hoe we ruimte kunnen verkrijgen of juist te veel ruimte kunnen corrigeren.

De eerste dagen zul je even moeten wennen aan je beugel. Misschien voelt praten anders dan anders. Na een paar dagen ben je hier zeker aan gewend. Het kan zijn dat je tanden en/of tandvlees een beetje gevoelig zijn na het indoen van je eerste beugel of het indoen van de opvolgende beugel. Ook daar zul je snel aan gewend raken.

Een leven lang lachen voor iedereen

De drive van de medewerkers van Mondcentrum Drunen is een leven lang lachen voor iedereen mogelijk maken. Alleen: wil je daarvoor langere tijd, vaak jaren, met een opvallende beugel rondlopen? Gelukkig is dit dankzij de transparante beugel niet meer nodig. Als je eenmaal de knoop hebt doorgehakt, plannen we eerst een uitgebreid intakegesprek. Zo krijg je de kans om alle vragen die je hebt vooraf te stellen.

De tandarts voor orthodontie zal tijdens het gesprek je situatie goed in beeld brengen en inventariseren wat je wensen zijn. Vervolgens vindt er een onderzoek plaats en aan de hand daarvan wordt met geavanceerde software van Invasalign jouw behandelingsplan opgesteld. We laten je zien wat je met een transparante beugel voor resultaat kunt bereiken. Na de afspraak loop je vast en zeker met een grote glimlach weer naar buiten, klaar om van start te gaan met jouw transparante beugel.

Back To Top