skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Team

Je hebt steeds 2 opties.. Voor de korte variant lees je alleen de basics.
En mocht je echt benieuwd zijn, dan kun je ook de lange versie lezen.

Rick den Heijer

Tandarts
Sinds 2007 ben ik tandarts, gestudeerd aan het ACTA. BIG registratie nummer 39066497202 Aangesloten bij beroepsorganisaties ANT en OVAP. Specialismen: Orthodontie / Esthetische tandheelkunde / Endodontie / Parodontologie / Lasers.
Lees meer

Marije Kaan

Tandarts
Sinds 2017 ben ik tandarts, gestudeerd aan Radboud Universiteit Nijmegen. BIG registratie nummer 19923346102 Aangesloten bij beroepsorganisaties: KNMT, ANT, KRT
Lees meer

Usha Pull ter Gunne

Tandarts
Ik heb mijn opleiding tot tandarts in India en Indonesië gevolgd, en ik werk al lange tijd als tandarts in Nederland. Ik richt me op alle onderdelen van de tandheelkunde en vooral geef ik graag veel aandacht aan het goed onderhouden van het gebit. Ik zie het als mijn taak om samen met de patiënt zijn gebit zo goed mogelijk te onderhouden. Ik vind het het belangrijk om daarbij goed naar mijn patiënten te luisteren. Ik zie het als een uitdaging om met angstige patiënten te werken en hen op hun gemak te stellen, zodat ze met plezier terugkomen. BIG registratie: 89101719302
Lees meer

Marie-José van Dalen

Mondhygiënist
Als mondhygiënist ben ik voornamelijk bezig met het voorkomen van tandvleesproblemen en het behouden van, of het werken naar, een goede mondgezondheid. Ik heb de opleiding Mondhygiëne gedaan aan de Hogeschool Utrecht waar ik in 1996 ben afgestudeerd. Ik ben als mondhygiënist aangesloten bij de NVM en sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).
Lees meer

Bianca van Vogelpoel

Praktijkmanager
Sinds 2012 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Gestart als direct aanspreekpunt achter de balie en sinds 2018 hou ik mij meer achter de schermen bezig met directe ondersteuning voor de tandartsen en het team. Regel ik onder andere alle facilitaire zaken, doe ik de personeelszaken en ben ik het aanspreekpunt voor de patiënten met vragen over hun nota’s en dergelijke.
Lees meer

Els van den Hout

Baliemedewerker
Sinds mei 2018 ben ik het eerste aanspreekpunt bij Mondcentrum Drunen. Ik beantwoord al je vragen aan de balie en plan de afspraken voor je in. Als je belt, dan krijg je mij aan de lijn.
Lees meer

Eva Gennesen

Preventie assistente
Mijn naam is Eva Gennesen en ik werk sinds januari 2015 met veel plezier bij Mondcentrum Drunen. Ik ben preventie/ ortho assistente en ik werk veel zelfstandig. Ik ondersteun de tandarts bij het hele beugeltraject. Dus van het eerste begin tot aan het bewonderen van je mooie rechte tanden. Ook voer ik gebitsreinigingen uit, sealen bij kinderen en geef ik een verdoving als dat nodig is.
Lees meer

Simone Lommers

Preventie assistente
Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb mij ontwikkeld tot preventie assistente. Dit betekent dat ik veel preventief werk doe bijvoorbeeld het sealen, instructies geven en de gebitsreiniging. Dit is echt mijn passie. Natuurlijk assisteer ik ook de tandartsen nog bij de behandelingen, wat ik ook super leuk vind!
Lees meer

Rian Cales

Tandartsassistente
Mijn naam is Rian Cales. Ik ben zelfstandige moeder van 2 uit huis wonende kinderen. Door jarenlange ervaring als tandartsassistente in verschillende praktijken ben ik sinds augustus 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen.
Lees meer

Esmée van den Broek

Tandartsassistente
In 2017 maakte ik kennis met Mondcentrum Drunen via een stageplek. Ik had het enorm naar mijn zin tijdens deze periode. In juli 2018 heb ik de opleiding tandartsassistente succesvol afgerond en kon ik meteen na mijn stage in de praktijk komen werken. Ik was en ben nog steeds erg blij, dat ik me bij een ontzettend leuke team heb kunnen aansluiten en dat ik elke dag in een prachtige moderne praktijk mag werken.
Lees meer

Marij Sleenhoff

Tandartsassistente
Na 42 jaar ervaring als tandartsassistent kun je wel zeggen dat ik een ‘oude rot in het vak’ ben. Echter ben ik vrij nieuw bij Mondcentrum Drunen, want vanaf november 2018 ben ik daar voor drie dagen per week gaan werken. De overstap was na een lange tijd bij dezelfde praktijk werken best groot, maar dankzij mijn leuke collega’s voel ik me bij Mondcentrum Drunen zeer welkom en op mijn plaats.
Lees meer

Yara Penningnieuwland

Studente Tandheelkunde
Sinds 2018 werk ik bij Mondcentrum Drunen en mag ik deel uitmaken van dit geweldige team. Momenteel ben ik nog bezig met mijn Master Tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Een vrije dag in mijn studierooster gaf mij de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in de praktijk, zowel als tandartsassistente maar ook als studente tandheelkunde.
Lees meer
Back To Top