skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Team

Je hebt steeds 2 opties.. Voor de korte variant lees je alleen de basics.
En mocht je echt benieuwd zijn, dan kun je ook de lange versie lezen.

Rick den Heijer

Tandarts
Sinds mijn afstuderen in 2007 ben ik best fanatiek met cursussen en opleidingen. Voor mij is de beste tandarts iemand die meester is over zoveel mogelijk facetten van het vak.
Lees meer

Usha Pull ter Gunne

Tandarts
Ik heb mijn opleiding tot tandarts in India en Indonesië gevolgd, en ik werk al lange tijd als tandarts in Nederland. Ik richt me op alle onderdelen van de tandheelkunde en vooral geef ik graag veel aandacht aan het goed onderhouden van het gebit. Ik zie het als mijn taak om samen met de patiënt zijn gebit zo goed mogelijk te onderhouden.
Lees meer

Adnana Manolache

Tandarts
Sinds begin 2021 werk ik op dinsdag, donderdag en vrijdag als tandarts bij Mondcentrum Drunen.
Lees meer

Yara Penningnieuwland

Tandarts
Sinds 2018 werk ik bij Mondcentrum Drunen en mag ik deel uitmaken van dit geweldige team.
Lees meer

Marie-José van Dalen

Mondhygiënist
Als mondhygiënist ben ik voornamelijk bezig met het voorkomen van tandvleesproblemen en het behouden van, of het werken naar, een goede mondgezondheid. Ik heb de opleiding Mondhygiëne gedaan aan de Hogeschool Utrecht waar ik in 1996 ben afgestudeerd. Ik ben als mondhygiënist aangesloten bij de NVM en sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).
Lees meer

Simone Lommers

Preventie & Ortho assistente
Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb mij ontwikkeld tot preventie assistente. Dit betekent dat ik veel preventief werk doe bijvoorbeeld het sealen, instructies geven en de gebitsreiniging. Dit is echt mijn passie. Natuurlijk assisteer ik ook de tandartsen nog bij de behandelingen, wat ik ook super leuk vind!
Lees meer

Marij Sleenhoff

Preventie assistente
Na ruim 45 jaar ervaring als tandartsassistent kun je wel zeggen dat ik een ‘oude rot in het vak’ ben. Sinds 2018 werk ik bij Mondcentrum Drunen.
Lees meer

Christel Brok-Stravers

Preventie assistente
In 2013 heb ik mijn diploma Tandarts Assistente behaald aan het koning willen I college, maar tijdens mijn studie was ik al werkzaam in de tandheelkunde. Zo leergierig als ik ben heb ik al meerdere cursussen gedaan waaronder preventie-assistentie in 2015. Sinds 2022 jaar ben ik begonnen bij Mondcentrum Drunen.
Lees meer

Sophie van Horssen

Preventie assistente
Tijdens verschillende behandelingen ondersteun ik de tandarts, maar ik ben ook zelfstandig werkzaam. Zoals bij het preventie programma Gewoon Gaaf waarin ik de kinderen en ouders begeleid hoe zij hun tanden optimaal kunnen verzorgen. Ik geef de  gebitsreiniging voordat de tandarts de controle komt doen, maak de röntgenfoto's en scans voor de Invisalign beugel. Sinds kort zet ik ook de verdoving voordat de tandarts de behandeling start.
Lees meer

Kimber Liebregt

Preventie assistente
Sinds juni 2021 werk ik bij Mondcentrum Drunen. Ik ben een tandartsassistente met veel ambitie! Ik vind het leuk om mijn kennis in te zetten en patiënten te voorzien van de juiste voorlichting en informatie. Een persoonlijke benadering is iets wat heel belangrijk voor mij is, ik wil dat u zich gezien en gehoord voelt. Ik ondersteun de tandarts bij alle tandheelkundige behandelingen, maar voer ook zelfstandig de gebitsreiniging uit en seal de tanden van kinderen. Bij mondcentrum Drunen viel ik in een warm bad, een fijn team die zorg draagt voor uw mond gezondheid in een modern, vooruitstrevende praktijk.
Lees meer

Romy Heller

Preventie assistente
Alweer een jaar werk ik met plezier bij Mondcentrum Drunen waarin ik werk naast verschillende tandartsen en ook mijn eigen zelfstandige verrichtingen uitvoer in het preventieprogramma. Het is fijn om de mensen advies te geven over mondhygiëne en verzorging en ze de tools te geven om het zelf thuis verder op te pakken.
Lees meer

Bianca van Vogelpoel

Praktijkmanager
Sinds 2012 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Gestart als direct aanspreekpunt achter de balie en sinds 2018 hou ik mij meer achter de schermen bezig met directe ondersteuning voor de tandartsen en het team. Regel ik onder andere alle facilitaire zaken, doe ik de personeelszaken en ben ik het aanspreekpunt voor de patiënten met vragen over hun nota’s en dergelijke.
Lees meer

Mirjam van der Spruijt

Baliemedewerker
Geen dag is hetzelfde achter de balie van Mondcentrum Drunen, het is een leuke afwisselende job. Het plannen van de afspraken, een gezellig of geruststellend praatje maken, alles doe ik met een oprechte en vriendelijke lach. Op dinsdag en woensdag treffen jullie mij achter de balie of aan de telefoon.
Lees meer

Alinda van Wendel de Joode

Baliemedewerker
Sinds 1 september 2021 beman ik samen met Mirjam de balie bij Mondcentrum Drunen. Op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag kan het dus zijn dat je mij aan de telefoon krijgt en dat ik aan de balie je afspraken plan.
Lees meer
Back To Top