skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Team

Je hebt steeds 2 opties.. Voor de korte variant lees je alleen de basics.
En mocht je echt benieuwd zijn, dan kun je ook de lange versie lezen.

Rick den Heijer

Tandarts
Sinds 2007 ben ik tandarts, gestudeerd aan het ACTA. BIG registratie nummer 39066497202 Aangesloten bij beroepsorganisaties ANT en OVAP. Specialismen: Orthodontie / Esthetische tandheelkunde / Endodontie / Parodontologie / Lasers.
Lees meer

Usha Pull ter Gunne

Tandarts
Ik heb mijn opleiding tot tandarts in India en Indonesië gevolgd, en ik werk al lange tijd als tandarts in Nederland. Ik richt me op alle onderdelen van de tandheelkunde en vooral geef ik graag veel aandacht aan het goed onderhouden van het gebit. Ik zie het als mijn taak om samen met de patiënt zijn gebit zo goed mogelijk te onderhouden. Ik vind het het belangrijk om daarbij goed naar mijn patiënten te luisteren. Ik zie het als een uitdaging om met angstige patiënten te werken en hen op hun gemak te stellen, zodat ze met plezier terugkomen. BIG registratie: 89101719302
Lees meer

Yara Penningnieuwland

Tandarts
Sinds 2018 werk ik bij Mondcentrum Drunen en mag ik deel uitmaken van dit geweldige team. Momenteel ben ik nog bezig met mijn Master Tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam. Een vrije dag in mijn studierooster gaf mij de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in de praktijk, zowel als tandartsassistente maar ook als studente tandheelkunde.
Lees meer

Marie-José van Dalen

Mondhygiënist
Als mondhygiënist ben ik voornamelijk bezig met het voorkomen van tandvleesproblemen en het behouden van, of het werken naar, een goede mondgezondheid. Ik heb de opleiding Mondhygiëne gedaan aan de Hogeschool Utrecht waar ik in 1996 ben afgestudeerd. Ik ben als mondhygiënist aangesloten bij de NVM en sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM).
Lees meer

Simone Lommers

Preventie & Ortho assistente
Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb mij ontwikkeld tot preventie assistente. Dit betekent dat ik veel preventief werk doe bijvoorbeeld het sealen, instructies geven en de gebitsreiniging. Dit is echt mijn passie. Natuurlijk assisteer ik ook de tandartsen nog bij de behandelingen, wat ik ook super leuk vind!
Lees meer

Lonneke van Leeuwen

Preventie assistente
Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb mij ontwikkeld tot preventie assistente. Dit betekent dat ik veel preventief werk doe bijvoorbeeld het sealen, instructies geven en de gebitsreiniging. Dit is echt mijn passie. Natuurlijk assisteer ik ook de tandartsen nog bij de behandelingen, wat ik ook super leuk vind!
Lees meer

Jacoline Platenburg

Preventie assistente
Het is inmiddels al meer dan 20 jaar geleden dat ik ben begonnen als tandartsassistente. De eerste jaren heb ik gewerkt in een solo praktijk. Hier heb ik echt het vak geleerd. Na 13 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een mondhygiënisten praktijk. Hier kon ik het moederschap en werk heel goed combineren en heb hier met veel plezier 10 jaar gewerkt. Ik begon de dynamiek van een tandartspraktijk te missen en ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heb deze gevonden bij Mondcentrum Drunen! Voel me hier goed thuis en vind het heel leuk om met al die gezellige Brabanders te werken. Voor mij geeft het werk voldoening als ik mensen het gevoel kan geven dat ze in goede handen zijn en dat wij er met ons hele team alles aan doen om u zo goed en vakkundige mogelijk te helpen zodat u een leve lang kunt lachen! Samen met mijn man en 3 meiden woon ik in het vestingstadje Woudrichem. In mijn vrije tijd hou ik ervan om een stevige wandeling te maken, zo af en toe een boek te lezen, maar ook zeker afspreken met vrienden en lekker borrelen. Sinds vorig jaar zijn wij in het bezit van een caravan en hopen hier veel leuk tripjes mee te gaan maken.
Lees meer

Rian Cales

Tandartsassistente
Mijn naam is Rian Cales. Ik ben zelfstandige moeder van 2 uit huis wonende kinderen. Door jarenlange ervaring als tandartsassistente in verschillende praktijken ben ik sinds augustus 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen.
Lees meer

Marij Sleenhoff

Tandartsassistente
Na 42 jaar ervaring als tandartsassistent kun je wel zeggen dat ik een ‘oude rot in het vak’ ben. Echter ben ik vrij nieuw bij Mondcentrum Drunen, want vanaf november 2018 ben ik daar voor drie dagen per week gaan werken. De overstap was na een lange tijd bij dezelfde praktijk werken best groot, maar dankzij mijn leuke collega’s voel ik me bij Mondcentrum Drunen zeer welkom en op mijn plaats.
Lees meer

Christel Brok-Stravers

Preventie assistente

Preventie assistente In 2013 heb ik mijn diploma Tandarts Assistente behaald aan het koning willen I college, maar tijdens mijn studie was ik al werkzaam in de tandheelkunde. Zo leergierig…

Lees meer

Bianca van Vogelpoel

Praktijkmanager
Sinds 2012 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Gestart als direct aanspreekpunt achter de balie en sinds 2018 hou ik mij meer achter de schermen bezig met directe ondersteuning voor de tandartsen en het team. Regel ik onder andere alle facilitaire zaken, doe ik de personeelszaken en ben ik het aanspreekpunt voor de patiënten met vragen over hun nota’s en dergelijke.
Lees meer

Wendy Schouten

Baliemedewerker
Als je de praktijk binnen komt, verwelkom ik je met een vriendelijke glimlach en maak ik graag een gezellig praatje met je. Het plannen van je afspraken, telefonisch of aan de balie, mag je bij mij of bij mijn collega Els doen. Als baliemedewerkster bij Mondcentrum Drunen ben je de gastvrouw van de praktijk. Mensen verwelkomen en op hun gemak stellen, zorgen dat iedereen blij en tevreden de deur uitgaat. Dit is een baan, die mij op het lijf geschreven is en wat ik met heel veel plezier doe.
Lees meer

Alinda van Wendel de Joode

Baliemedewerker

Baliemedewerker Sinds 1 september 2021 beman ik samen met Els en Wendy de balie bij Mondcentrum Drunen. Op woensdag, donderdag en vrijdag kan het dus zijn dat je mij aan…

Lees meer
Back To Top