skip to Main Content

Bianca van Vogelpoel

Praktijkmanager

Sinds 2012 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Mondcentrum Drunen.
Gestart als direct aanspreekpunt achter de balie en sinds 2018 hou ik mij meer achter de schermen bezig met directe ondersteuning voor de tandartsen en het team. Regel ik onder andere de personeelsbezetting, facilitaire zaken en pandbeheer en ben ik het aanspreekpunt voor de patiënten met vragen over hun nota’s en dergelijke.

Waarom Praktijkmanager?

Achter de balie voelde ik mij als een vis in het water. Na een paar jaar leer je iedereen steeds beter kennen en krijg je als baliemedewerker echt een band met de mensen. Ik kan nog steeds nagenieten van mijn tijd achter de balie. Echter ligt mijn ambitie meer bij het regelen en verbeteren van zaken. Mijn samenwerking met Rick is vanaf het eerste moment zeer goed en ik haal mijn energie uit hem te ondersteunen als ondernemer. Ik vind het prettig met het team te kijken waar we de praktijk nog beter kunnen laten lopen. De praktijk groeit op een mooie natuurlijke manier en mijn groei is hiermee eigenlijk samengegaan. Ik ben dankbaar dat ik nu achter de schermen meer kan betekenen voor de praktijk.

Mijn achtergrond

Oorspronkelijk kom ik niet uit Brabant, ik kom uit Nieuwegein en ben dus echt ‘import’. Echter de liefde bracht mij naar Drunen en sindsdien voel ik mij zeer gebonden aan deze mooie plek. Waarom? Vooral vanwege de gemoedelijkheid, op straat zeggen mensen elkaar nog gedag.

Dat vind ik fantastisch en daar geniet ik elke dag van.
Ik kom uit de commerciële wereld en heb voor verschillende bedrijven gewerkt in het verleden op secretarieel niveau maar ook als marketing en communicatie medewerker. Al deze ervaring neem ik nog steeds dagelijks mee als het gaat om efficiënt werken, goed communiceren en planmatig en oplossingsgericht werken.

Leuk team

Als het team lekker in zijn vel zit, gebeuren er prachtige dingen. Een goede sfeer in de praktijk begint met tevredenheid van het team. We werken hard en lachen ook hard, soms galmt het door de gangen van het harde lachen van mijn collega’s. Dan voel je de positieve energie door het pand stromen, heerlijk! We leren van en met elkaar en transparantie en eerlijkheid staat hierbij voorop. Goed frequent teamoverleg en een interne memo is hiervoor ingezet zodat iedereen altijd op de hoogte is.

Thuis

Na een dag werken kom ik thuis bij mijn lieve man John. Als echte levensgenieters spreken we samen de dag door onder het genot van een heerlijk wijntje. Veel plezier en nieuwe energie haal ik uit wandelen of hardlopen in de mooie bossen en duinen. Mijn vrije tijd benut ik goed door niet te veel afspraken te maken en vooral voor veel spontane dingen te doen.

Back To Top