skip to Main Content

Een leven lang lachen!

Inschrijven

Tandarts in omgeving Vlijmen: voor een gezond gebit

Als je de gelukkige eigenaar bent van een gezond, sterk gebit, is dat natuurlijk iets wat je graag zo wilt houden. Halfjaarlijkse controle blijft echter ook in dat geval erg belangrijk. Door regelmatige op controle te komen bij de tandarts in de regio Vlijmen kunnen we eventuele beginnende problemen al bij aanvang opsporen. Wanneer een gaatje al bij het begin van het ontstaan ontdekt wordt, dan is de behandeling in het beginstadium namelijk het meest effectief. Hoe sneller gaatjes worden ontdekt en behandeld, des te langer blijven je tanden gezond. Daarnaast kan de tandarts tips geven over een nog betere verzorging, om bijvoorbeeld tandvleesproblemen te voorkomen. Misschien wil je esthetisch iets laten veranderen aan je gebit? We werken ook met facings en je kunt via ons op een professioneel begeleidde manier je tanden laten bleken. Of wellicht stoort de stand van een tand je, omdat deze wat scheef staat? Informeer dan eens naar de orthodontie mogelijkheden bij Tandarts Drunen (Vlijmen en omstreken).

Waarom regelmatig naar Tandarts in regio Vlijmen?

Regelmatig een bezoek brengen aan tandarts voor Drunen (Vlijmen en omstreken) is belangrijk om je tanden en mond gezond te houden. Om tandvleesontstekingen of tandverkleuringen te voorkomen, zal de tandarts of mondhygiënist tandsteen verwijderen. Je kunt zelf tandsteen tot een minimum bepreken door goed te poetsen en te flossen. Dit kan nieuwe tandsteenvorming voorkomen, maar tandplak dat zich al op de tanden heeft vastgezet, kan helaas niet meer door goed poetsen verwijderd worden. Tandplak is de afzetting op je tanden die ontstaat door speekselproteïnen, bacteriën, complexe suikers en zuren. Als je het tandsteen niet verwijderd, zal dit uiteindelijk leiden tot tandvleesontstekingen en dat wil je natuurlijk niet! Bezoek je tandarts in de omgeving Vlijmen dus met regelmaat voor een goede controle van je gebit!

Preventie en behandeling

Preventie en behandeling is de hoofdtaak van tandarts in de regio Vlijmen. Bij preventie kun je denken aan informatie over poetsen en eet- en drinkgewoonten. Stel onze tandartsen ook altijd op de hoogte als je medicijnen gebruikt. Dit kan van invloed zijn op het gebit en verkleuringen veroorzaken. Het allerbelangrijkste kun je echter zelf thuis doen: poetsen, poetsen, poetsen! Probeer drie keer per dag je tanden te poetsen en regelmatig te flossen. Zo voorkom je ingrijpende behandelingen bij tandarts in de omgeving Vlijmen en kunnen we samen aan de slag om de goede staat van je gebit te behouden!

Orthodontie

Back To Top