skip to Main Content

Simone Lommers

Preventie & Ortho assistente

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Mondcentrum Drunen. Ik ben hier begonnen als tandartsassistente en heb mij ontwikkeld tot preventie en ortho assistente. Je vind mij naast de tandarts, maar ik heb ook mijn eigen programma met ortho en preventie werkzaamheden, die afwisseling is echt geweldig.

Waarom Preventie assistente?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik op de middelbare school nog niet helemaal wist welke vervolgopleiding ik wilde gaan doen. Ik zat te twijfelen tussen kapster, dierenartsassistente en edelsmid. Uiteindelijk ben ik eens een dag bij mijn eigen tandarts mee gaan lopen en ging in naar de open dag voor de opleiding tandartsassistente. Toen dacht ik, dit is echt iets voor mij!

Ik kan iets doen voor mensen. Ik kan naar mensen luisteren en ik kan ze met een lach de deur uit laten gaan!

Mijn achtergrond

Ik ben geboren in Arcen en Velden in Limburg. Ik ben vrij snel, toen ik 2 was naar Drunen verhuisd.
Drunen is voor mij echt thuis. Ik heb nog een tijdje in Kaatsheuvel en Oud-Heusden gewoond maar ik wil nu niet meer weg uit Drunen.

Leuk team

Ik ben hier nu sinds 2017 werkzaam en ik geniet met volle teugen. Ik ben echt op mijn plek hier en we kunnen echt lachen met elkaar. Iets wat ik erg belangrijk vind in een team. We hebben eens in de paar maanden een teamoverleg. Dit is natuurlijk fijn. Zo wordt er steeds gewerkt aan verbetering en kan iedereen inbreng voor vooruitgang geven. Iedereen staat hier voor open en dat maakt het fijn.

Thuis

Wanneer ik thuis kom, is er tijd om lekker met mijn gezinnetje te zijn. Ik ben getrouwd met mijn man Rob en ik heb 2 super lieve kindjes. Ik werk parttime en op de dagen dat ik thuis ben heb ik lekker de tijd om met mijn kinderen leuke dingen te doen. Vaak gaan we naar de speeltuin of naar de Efteling.

Wanneer ik tijd voor mezelf heb, vind ik het fijn om lekker voor de televisie te hangen met mijn man of ergens te gaan eten of een bioscoopje te pakken.

Ik hoop je snel te zien in de praktijk!

Back To Top