skip to Main Content

Alinda van Wendel de Joode

Baliemedewerker

Sinds 1 september 2021 beman ik samen met Mirjam de balie bij Mondcentrum Drunen. Op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag kan het dus zijn dat je mij aan de telefoon krijgt en dat ik aan de balie je afspraken plan.

Waarom baliemedewerker?

Ik hou van het contact met mensen en in combinatie met het administratieve gedeelte is dit de perfecte functie voor mij. Verder ben ik een echte teamplayer, hou ik van de hectiek die deze functie soms ook met zich meebrengt, vind ik het fijn om mensen op hun gemak te stellen en zich welkom te laten voelen.

Achtergrond

Ik ben mijn loopbaan ooit begonnen bij de Rabobank aan de balie, 14 jaar heb ik dit met veel plezier gedaan. Door de digitalisering in het bankwezen kwam mijn functie destijds te vervallen en kreeg ik de kans om de webshop in haaraccessoires voor kinderen, die ik toen voornamelijk hobbymatig was begonnen, samen met mijn zus verder uit te bouwen en te professionaliseren. Dit is uiteindelijk gelukt en heb ik met heel veel plezier 10 jaar gedaan. Na nog wat uitstapjes bij 2 kledingwinkels, nu dus baliemedewerker bij Mondcentrum Drunen, heel wat anders en toch ook weer veel overeenkomsten met wat ik altijd gedaan heb, gastvrijheid verleer je niet en ondanks dat ik geen achtergrond in de tandheelkunde heb, vind ik het ontzettend leuk, heb ik de afgelopen weken al heel veel geleerd en valt er zeker nog een heleboel te leren, een mooie uitdaging dus!

Thuis

Ik woon samen met mijn puberzoon, puberdochter en 2 katten Otje en Koosje in het mooie Wijk en Aalburg, waar ik geboren en getogen ben. Ik hou enorm van schrijven, ben creatief en heb een passie voor wonen en interieur. Verder ben ik een mooi weer wandelaar, hou ik van het bourgondische leven, mag ik soms best wat meer buiten de lijntjes kleuren en ga ik niet zo goed op volgeplande weekenden.

Het team

Na mijn eerste sollicitatie gesprek wist ik het zeker, dit is een gezellige club met mensen! Naast hard werken, wordt er heel wat afgelachen en dat vind ik heel belangrijk op de werkvloer. Ik ben in een warm bad terecht gekomen, met mijn niet tandheelkundige achtergrond heb ik meer dan genoeg te vragen en is iedereen altijd bereid om me te helpen.

Back To Top